"Mutsuz insan mutsuz olduğunu düşünecek kadar boş vakti olan insandır".
Einstein

2 Nisan 2013 Salı

METRES




Güzel bir kitaptı. Amanda Quick'in 'kiralık nişanlı' adlı kitabına çok benzediği için biraz eleştiri almış ama ben kitabı okumadığım için o konuda bir şey diyemiyorum. :)  Fakat bunu beğendim. Okuması sürükleyici ve çok keyifliydi .Özellikle sürükleyiciliği sebebiyle güzel vakit geçirmek istediğinizde okuyabileceğiniz bir kitap.. Konusunu uzun uzun anlatınca illaki kitabın büyüsü kaçıyor. O yüzden sadece arka kapak yazısını paylaşacağım ve karakterleri az çok tanıyabilmeniz için birkaç sayfanın fotoğrafını koyacağım.

                ARKA KAPAK
     
                            Londra'nın görüp göreceği en çekici ve büyüleyici metres 
                rolüne bürünen, amacı uğruna gözü kara,güzeller güzeli bir genç kadının
                                                baş döndürücü hikayesi... 

          Halasının bir şantajcının tuzağına düştüğünü öğrenen okul müdiresi İphiginia Bright, aynı şantajcının kurbanı olan Masters Kontu'nun metresi rolünü oynamaya karar verir.Başarılı da olur. Ta ki öldüğünü sandığı, hayallerinin erkeği Kont Marcus Valerius Cloud, bir gün balo salonuna girip planlarını ve hayatını altüst edene kadar. Bu heyecan dolu,komik ve son derece duygusal hikaye diğer Quick efsanelerini aratmayacak. Quick, tarihi aşk romanları sevenlere bir solukta okunacak hikayeler yazmaya devam ediyor.











    Amanda Quick kimdir diye merak edip baktım. Kiralık Nişanlı ve Ayışığında Aşk adlarında iki romanı daha varmış. ancak bu yazarın takma adıymış zaten. :) Asıl adı Jane Ann Krentz sanırım. New York Times çok satanlar listesine giren yaklasık kırk tane roman yazmış başarılı bir yazardır. 

    HERKESE İYİ OKUMALAR...